Helgur

Awesome weekend.
Igår lekte jag och min sambo paparazzi när min lillebror anordnade ett litet rally för Nordic-R-klubben. Sacco filmade och jag fotade.
Här är hans resultat:
 
 
Mitt fotograferande resulterade i 106 bilder som just nu ligger i nån facebookgrupp, typ såhär ser det ut:
 
 
När vi kom hem var vi minst sagt blöta och kalla, men det var det värt! Det var jätteskoj att hjälpa till och Lillebror hade ordnat allting jättebra! :D Hoppas han får mycket beröm av dom andra. Jag är i alla fall stolt över honom!♥ (Och över mig själv, att jag inte tappade kameran i asfalten är ett mysterium. Har ni försökt jonglera paraply och systemkamera nån gång?! Unmöglich.)
 
På kvällen skedde det ofattbara att jag fick kontakt med min favoritnorrlänning KW, så vi och Ztad (som vi mötte i stan) hade Doctor Who-kväll och hade det allmänt skitmysigt. Gud vad jag älskar mina vänner. Vi åt så mycket godis så ni anar inte! Och snart har vi sett klart säsong två...nu påbörjas den två avsnitt långa, mest plågsamma säsongavslutningen någonsin... Åh fyfan. Det blir att hålla hand och gråta tillsammans nästan gång.
 
Vi lyckades även övertyga fröken KW om att man MÅSTE ha ett Etsy-konto, så nu har hon det! :D Tjohoo! Nu ska vi följa varandra ända in i Lyxfällan!!!
 
Som vanligt har jag inga bilder på varken mina vänner eller marschmallowsarna vi grillade flamberade över värmeljus. Please remind me att fota galet nästa gång, ok?
 
Planerar att se lite Supernatural och kanske en film innan jag går och sover, så nu har jag inte tid att skriva här någe mer! Ciao!
ztad

...kremerade, eller hur var det? ^^

Svar: Hmm... ^^
Helgur

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress